Empire State Building se aprinde în verde pentru a sprijini Eagles și creează o furtună de foc: „Ești mort pentru mine”

Clădirea Empire State, din inima orașului New York, s-a luminat în verde duminică seara pentru a arăta sprijinul pentru Philadelphia Eagles, după ce echipa a câștigat campionatul NFC și a câștigat un loc în Super Bowl LVII.

Ideea că una dintre cele mai emblematice clădiri din lume, cu New York Giants și New York Jets jucând în curtea lor din spate, s-ar aprinde verde pentru a susține un rival nu a fost bine pentru unii fani ai fotbalului.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Quarterbackul Philadelphia Eagles, Jalen Hurts, se plimbă pe teren după meciul de fotbal NFL Championship NFL dintre Philadelphia Eagles și San Francisco 49ers, duminică, 29 ianuarie 2023, în Philadelphia.

Quarterbackul Philadelphia Eagles, Jalen Hurts, se plimbă pe teren după meciul de fotbal NFL Championship NFL dintre Philadelphia Eagles și San Francisco 49ers, duminică, 29 ianuarie 2023, în Philadelphia.
(AP Foto/Seth Wenig)

Reacția a început imediat pe rețelele de socializare.

TRENT WILLIAMS DE LA 49ERS, EJECTAT DUPĂ ce L-a trântit pe un jucător EAGLES ÎN LUCRU, BĂNCILE ESTE LIMITE ÎN RĂSPUNS

Eagles i-au învins pe 49ers, 31-7, pentru a reveni la Super Bowl, care va avea loc pe 12 februarie pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona, și va fi văzut pe FOX.

29 ianuarie 2023;  Philadelphia, Pennsylvania, SUA;  Quarterbackul Philadelphia Eagles, Jalen Hurts (1) sărbătorește cu atacantul ofensiv Lane Johnson (65) și cu receptorul AJ Brown (11) în timpul prezentării trofeului Campionatului NFC după victoria împotriva San Francisco 49ers în meciul din campionatul NFC de la Lincoln Financial Field.

29 ianuarie 2023; Philadelphia, Pennsylvania, SUA; Quarterbackul Philadelphia Eagles, Jalen Hurts (1) sărbătorește cu atacantul ofensiv Lane Johnson (65) și cu receptorul AJ Brown (11) în timpul prezentării trofeului Campionatului NFC după victoria împotriva San Francisco 49ers în meciul din campionatul NFC de la Lincoln Financial Field.
(Bill Streicher-USA TODAY Sports)

Philadelphia a fost propulsată spre victorie în urma touchdown-urilor de la Jalen Hurts, Miles Sanders și Boston Scott. Toți cei trei jucători au marcat touchdown-uri în grabă, iar Sanders a avut două dintre acele scoruri.

Hurts, un candidat MVP NFL, a fost 15 din 25 cu 121 de yarzi prin trecere. De asemenea, a avut 39 de metri la sol pe 11 porturi cu un touchdown. Kenneth Gainwell i-a condus pe Eagles la yarzi de fuga cu 48. Sanders a avut 42, iar Scott a avut 21.

29 ianuarie 2023;  Philadelphia, Pennsylvania, SUA;  Fanii Philadelphia Eagles sărbătoresc după victoria împotriva San Francisco 49ers în meciul din campionatul NFC de la Lincoln Financial Field.

29 ianuarie 2023; Philadelphia, Pennsylvania, SUA; Fanii Philadelphia Eagles sărbătoresc după victoria împotriva San Francisco 49ers în meciul din campionatul NFC de la Lincoln Financial Field.
(Bill Streicher-USA TODAY Sports)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

DeVonta Smith a condus Eagles în primire cu două capturi pentru 36 de metri. AJ Brown a avut patru capturi pentru 28 de metri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *