Excedentul bugetar din Texas poate oferi proprietarilor de case o reducere fiscală

Proprietarii de case din Texas ar putea vedea o nouă reducere fiscală pentru casele lor în acest an datorită unui excedent bugetar mai mare decât se aștepta.

În timpul unui interviu recent cu Inside Texas Politics, senatorul de stat republican Paul Bettencourt a semnalat că legislatorii ar putea ridica scutirea pentru gospodărie, care reduce valoarea impozabilă a reședinței primare a unui texan.

FIȘIER: Capitoliul statului Texas este văzut în prima zi a celei de-a treia sesiuni speciale a Legislativului a 87-a, pe 20 septembrie 2021, în Austin, Texas.

FIȘIER: Capitoliul statului Texas este văzut în prima zi a celei de-a treia sesiuni speciale a Legislativului a 87-a, pe 20 septembrie 2021, în Austin, Texas.
(Tamir Kalifa/Getty Images)

Bettencourt, care a fost redenumit recent președinte al Comitetului Senatului pentru Guvernare Locală, a declarat că o propunere de lege va ridica scutirea gospodăriei de la 40.000 de dolari la 70.000 de dolari, reducând astfel impozitele pe proprietate pentru proprietarii de case.

El a spus că se așteaptă să treacă în ambele case cu sprijin bipartizan.

„Acestea sunt economii uriașe. Pentru un Dallas mediu [Independent School District] acasă… pentru tot restul vieții, vei economisi 826 USD pe an. Și aceasta este o sumă suplimentară de 355 de dolari din cauza acestei creșteri, din cauza a ceea ce a existat deja înainte”, a spus Bettencourt. “Exceptările sunt instrumente foarte puternice pentru a păstra proprietarii în casele lor.”

PRIMARUL BOSTON, MICHELLE WU, dorește să atingă vârful populației, în timp ce se protejează împotriva creșterii costurilor cu locuințele

Creșterea scutirii gospodăriei ar fi compensată cu 3 miliarde de dolari din vânzări, gaze și alte taxe de stat.

Lt.guvernatorul Dan Patrick a propus creșterea scutirii actuale de gospodărie la impozitele pe proprietatea districtului școlar de la 40.000 USD la 70.000 USD la începutul acestei luni, a raportat Fort Worth Star-Telegram. El a spus că texanilor i-ar economisi „mii de dolari” pe toată durata de viață a unei case.

„Guvernatorul, vorbitorul și membrii se vor reuni și vom găsi o modalitate de scutire pe termen lung a impozitului pe proprietate cu miliarde de dolari din acest surplus, pentru că tu ești primul”, a spus el. — Sunt banii tăi.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Senatul a inclus propunerea în bugetul său de stat, care a generat un excedent record de aproape 33 de miliarde de dolari, depășind surplusul prognozat cu 6 miliarde de dolari.

Eric Revell de la FOX Business a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *