Înregistrarea alegătorilor din KY crește în rândul celor care nu sunt afiliați la partidele republicane, democrate

Procentul de alegători înregistrați din Kentucky care nu sunt afiliați la partidele republicane sau democrate a atins un nou maxim la sfârșitul anului 2022, a declarat secretarul de stat Michael Adfams.

Înregistrarea alegătorilor în categoria „alte” afilieri politice a depășit pragul de 10% în decembrie anul trecut, a spus el.

„Candidații pentru o funcție la nivel național ar trebui să țină seama: pentru a câștiga alegerile generale, trebuie să ajungă dincolo de baza lor și să curteze blocul electorat cu cea mai rapidă creștere”, a spus Adams.

CASA ALBA A APASAT PE BIDEN, COMPARAND LEGEA DE VOT din GEORGIA CU „JIM CROW” IN PIIDA PREZEI RECORD

Înregistrarea alegătorilor în cadrul partidului politic "alte" a ajuns la 10% în decembrie anul trecut.

Înregistrarea alegătorilor în cadrul partidului politic „altul” a ajuns la 10% în decembrie anul trecut.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Înscrișii republicani reprezintă 45,5% din electoratul la nivel de stat, în timp ce cei înregistrați democrați reprezintă încă 44,5%, a spus secretarul de stat republican. Cele mai recente cifre arată că înregistrarea GOP a continuat să crească, în timp ce înregistrarea democrată a continuat să scadă, a spus el.

Între timp, alegătorii înregistrați ca independenți sau cu alte afilieri reprezintă 10% din electoratul la nivel de stat, ca urmare a ultimei creșteri a înregistrărilor în acea categorie, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *