Marshawn lynch pune echipajul de filmare la un antrenament brutal pe plajă: „Fă-ți cunoștință cu lumea mea”

În timpul carierei sale de jucător, fostul fundaș NFL Marshawn Lynch nu a fost cineva pe care ai fi vrut să-l întâlnești pe teren deschis. Nu numai că a avut viteza și agilitatea pentru a-și rupe gleznele, dar și puterea lui de a sparge tackle și de a ridica metri în plus l-au făcut unul dintre cei mai buni din joc.

A ajunge la acel punct, totuși, a necesitat antrenamente și regimuri de antrenament consistente pentru a rămâne în vârful jocului. Și, ei bine, Lynch a vrut ca echipa sa de filmare să descopere asta într-un videoclip viral hilar.

Lynch și-a surprins echipa de filmare cu un antrenament pe plajă asemănător cu cele pe care obișnuia să le facă atunci când se antrena pentru ligă.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Running back Marshawn Lynch #24 din Seattle Seahawks iese de pe teren în timpul celui de-al patrulea sfert al jocului împotriva Oakland Raiders la CenturyLink Field pe 2 noiembrie 2014 în Seattle, Washington.  (Steve Dykes/Getty Images)

Running back Marshawn Lynch #24 din Seattle Seahawks iese de pe teren în timpul celui de-al patrulea sfert al jocului împotriva Oakland Raiders la CenturyLink Field pe 2 noiembrie 2014 în Seattle, Washington. (Steve Dykes/Getty Images)

„Deci acum vei putea să fii introdus în lumea mea, totuși, mă simți?” a spus el echipajului înainte de antrenament. “Nu o să-ți placă ce naiba ai să vină. Așa că îți voi spune așa: sunt un coechipier mult mai bun decât un șef nenorocit.”

AVERTISMENT: VIDEOCLIPUL CONȚINE UN LIMBAJ EXPLICIT

AARON JONES, DE LA PACKERS, ÎNTREAZĂ OMAGIUL LUI MARSHAWN LYNCH ÎN CURSĂ DE ATOLARE

Directorul echipei, producătorul executiv și toți ceilalți au început să alerge pe scări pe nisip, să taie în jurul conurilor portocalii și să facă burpee de fiecare dată când fostul star de la Seattle Seahawks striga „Arată!”

A fost în mod clar un antrenament intens, până la punctul în care un membru al echipajului era sigur că va vomita și a trebuit să scape.

Restul echipajului a reușit să termine antrenamentul, inclusiv ultimele cinci sprinturi pe care le-a făcut Lynch să le facă cu soarele care le-a lovit în timp ce valurile se prăbușeau pe țărm.

Marshawn Lynch numărul 24 din Seattle Seahawks se uită înainte de meciul NFC Divisional Playoff împotriva Carolina Panthers pe stadionul Bank of America pe 17 ianuarie 2016 în Charlotte, Carolina de Nord.

Marshawn Lynch numărul 24 din Seattle Seahawks se uită înainte de meciul NFC Divisional Playoff împotriva Carolina Panthers pe stadionul Bank of America pe 17 ianuarie 2016 în Charlotte, Carolina de Nord.
(Ronald C. Modra/Sports Imagery/Getty Images)

“Sunt mândru de voi toți, omule. Ați dat dovadă de mult caracter, multă inimă”, a spus Lynch.

Neil, producătorul executiv, a fost cel care a avut această idee, dar nu și-a imaginat că stă întins pe pământ, gâfâind după aer.

JALEN HURTS, al lui EAGLES, Spune că s-a bazat pe credință pentru a depăși îndoielile: „PROBABIL NU AU VORIT MĂCĂ MĂ PROCEDE”

„În mintea mea, îmi spuneam: „Acesta va fi ceva pe care nu-l voi uita, pentru că aceasta va fi singura dată în viața mea când mă antrenez cu Marshawn Lynch”. Și apoi, la jumătatea drumului, m-am gândit: „Acesta va fi un moment pe care nu-l uit niciodată, pentru că o să-mi pierd controlul asupra vezicii urinare și o să urinez în pantaloni”, a spus el.

Lynch a devenit viral în 2017, când a fost văzut făcând un antrenament intens pe plajă cu antrenorul de viteză Luis Badillo Jr. în timp ce purta ceea ce păreau a fi cizme de muncitor.

Marshawn Lynch numărul 24 din Seattle Seahawks se uită înaintea meciului NFC Divisional Playoff împotriva Green Bay Packers pe Lambeau Field pe 12 ianuarie 2020 în Green Bay, Wisconsin.

Marshawn Lynch numărul 24 din Seattle Seahawks se uită înaintea meciului NFC Divisional Playoff împotriva Green Bay Packers pe Lambeau Field pe 12 ianuarie 2020 în Green Bay, Wisconsin.
(Stacy Revere/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Lynch este dovada că jucătorii NFL sunt cu adevărat construiți diferit și, după ce au trecut prin acel antrenament, echipa sa de filmare știe cu siguranță de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *