NM pierde al 3-lea secretar de învățământ public în 4 ani

Al treilea secretar al educației publice din New Mexico în patru ani și-a anunțat pensionarea, spunând că are o nevoie critică de a se concentra asupra familiei și sănătății sale.

Potrivit Albuquerque Journal, Kurt Steinhaus ultima zi de lucru a fost vineri. S-a alăturat administrației în 2021.

Ziarul a spus că Steinhaus este al treilea secretar de cabinet în patru zile care dezvăluie planurile de a părăsi administrația guvernatorului Michelle Lujan Grisham.

TALIBANUL ATENȚIE UNIVERSITĂȚILE SĂ NU PERMITĂ FEMEILELOR ȘI FETELOR AFGANICE SĂ SUSTE EXAMENE DE INTRARE

Alți trei oficiali de rang înalt din afara Cabinetului și-au anunțat plecările în ultimele 10 zile.

Lujan Grisham a declarat într-o declarație scrisă că Steinhaus părăsește învățământul public într-un loc mai bun și că merită o pensie fericită.

Kurt Steinhaus, secretarul educației publice din New Mexico, a declarat că intenționează să se pensioneze pentru a se concentra pe familie și sănătatea lui.

Kurt Steinhaus, secretarul educației publice din New Mexico, a declarat că intenționează să se pensioneze pentru a se concentra pe familie și sănătatea lui.

Steinhaus, un superintendent pensionar al școlilor din Los Alamos, a supravegheat punerea în aplicare a noilor standarde de studii sociale și a contribuit la conducerea răspunsului statului la o hotărâre judecătorească din 2018 care a constatat că New Mexico încalcă drepturile unor studenți, nereușind să ofere o educație publică adecvată.

Cifra de afaceri vine pe fondul unei sesiuni legislative de 60 de zile în care parlamentarii examinează modalități de a spori rezultatele academice în școlile publice.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Lujan Grisham își va căuta al patrulea secretar al departamentului de educație publică în patru ani.

Jurnalul spune că predecesorul lui Lujan Grisham, Susana Martinez, a avut doar doi secretari de educație publică într-o perioadă de opt ani și unul dintre ei a servit mai mult de șase ani.

Dar administrația Lujan Grisham a remarcat că mandatul ei a coincis cu o pandemie, adăugând la stresul a ceea ce sunt deja locuri de muncă de mare presiune, potrivit ziarului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *