Nu intenționează ca Hunter Biden să apară în fața Comisiei de Supraveghere a Camerei „în acest moment”, spune președintele James Comer

Republicanii Camerei au făcut ca investigarea „schemelor de trafic de influență” în rândul familiei Biden să fie o prioritate de top în cel de-al 118-lea Congres, și anume relațiile de afaceri îndoielnice ale lui Hunter Biden. Cu toate acestea, nu există planuri ca primul fiu să apară în fața Comisiei de Supraveghere a Camerei, deocamdată.

Președintele de Supraveghere a Camerei, James Comer, R-Ky., a făcut o apariție în fața Clubului Național de Presă luni dimineață, când a vorbit despre unele dintre obiectivele viitoare de investigație ale Comitetului de Supraveghere a Camerei. Comer a arătat că securitatea frontierei, costurile medicamentelor eliberate pe bază de rețetă și relațiile cu afacerile străine ale familiei Biden sunt priorități de top în camera controlată de GOP.

“Nu.” a spus Comer când a fost întrebat dacă Hunter Biden va fi chemat în fața comitetului. „În acest moment, vrem doar evidențele bancare”.

„Îl investigăm pe președinte. [This] nu este o investigație Hunter Biden. Aceasta este o investigație a președintelui”, a mai spus el, spunând că Hunter Biden este o „persoană de interes” în ancheta asupra președintelui.

PREȘEDUNUL DE SUPRAVEGHERE, COMER, REAMINTEAZĂ SONDA DE „PRIORITATE SUPERIORĂ” A GOP ÎN HUNTER BIDEN, ÎNTREBĂ AUDIREA CU EXECȚII TWITTER

Rep. James Comer, R-Ky., este noul președinte al Comitetului de Supraveghere al Camerei în majoritatea GOP.

Rep. James Comer, R-Ky., este noul președinte al Comitetului de Supraveghere al Camerei în majoritatea GOP.
(Alex Wong)

Comer a spus că comitetul va analiza anumite tranzacții comerciale și va aduce persoane conectate.

„Oricine care a avut afaceri cu Biden, care era în aceste conturi, care era partener în aceste SRL-uri” va fi chemat în fața Comitetului de Supraveghere, a spus Comer.

„Cred că trebuie să spună tuturor exact care era afacerea”, a continuat Comer, înainte de a arăta spre un transfer bancar specific făcut către Hunter Biden de o companie asociată cu Partidul Comunist Chinez.

Comer a continuat cu secretarul Trezoreriei, Janet Yellen, la începutul acestei luni, solicitând acces la informații despre afacerile suspecte ale primului fiu semnalate sau raportate de băncile americane.

SCAUNUL DE INTELLIGENTĂ A CASĂ SUNĂ ALARMĂ DUPĂ ce FBI-UL PRIN CAIETE BIDEN DIN CASA SĂ DIN DELAWARE

Laptopul lui Hunter Biden a fost în centrul unei campanii de cenzură Big Tech în 2020.

Laptopul lui Hunter Biden a fost în centrul unei campanii de cenzură Big Tech în 2020.
(Kevin Lamarque)

Săptămâna trecută, Departamentul de Trezorerie a refuzat să predea Comisiei de Supraveghere a Camerei rapoarte de activitate suspectă cu privire la afacerile de peste mări ale lui Hunter Biden. Republicanii au acuzat Departamentul de Trezorerie că a blocat ancheta asupra fiului președintelui.

Șeful afacerilor legislative al Departamentului Trezoreriei, Jonathan Davidson, într-un răspuns la scrisoarea lui Comer din 11 ianuarie către secretarul Janet Yellen, i-a spus președintelui că trebuie să spună mai multe despre motivul pentru care comitetul solicită informațiile „foarte sensibile”.

Comisia de Supraveghere a Camerei va organiza prima audiere a celui de-al 118-lea Congres pe 1 februarie pentru a investiga gestionarea defectuoasă a cheltuielilor de ajutor pentru COVID-19 finanțate de contribuabili.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Houston Keene de la Fox News a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *