Poziția Freedom Caucus împotriva lui McCarthy îi inspiră pe conservatori să lupte cu „50 de mlaștini în cele 50 de state”

Parlamentarii Freedom Caucus la nivel de stat din întreaga țară fac eforturi pentru a drena „mlaștina” din statele lor, după ce s-au inspirat de cei 20 de conservatori din Camera Reprezentanților SUA care au insistat asupra concesiilor înainte de a-i permite lui Kevin McCarthy să devină următorul președinte al Camerei.

„Avem 10 Freedom Caucus state Freedom Caucus în desfășurare chiar acum. Și din cauza a ceea ce a făcut House Freedom Caucus în ianuarie în timpul luptei vorbitorilor, asta a creat o inspirație atât de mare în rândul parlamentarilor de stat din toată țara”, Andrew Roth, preşedintele State Freedom Caucus Network, a declarat Fox News Digital.

„Un lucru pe care oamenii s-ar putea să nu realizeze este că există 50 de mlaștini în cele 50 de state”, a spus Roth. „Mlaștinătatea”, a spus el, nu este exclusiv la Washington, DC

KRISTI NOEM ÎN FOC DE LA CAUCUSUL LIBERTĂȚII STATULUI PENTRU PREPUNS DEPĂȘIT LIMITELE CONSTITUȚIONALE DAKOTA DE SUD

Reprezentantul SUA Scott Perry, R-Pa., și membrii House Freedom Caucus în timpul bătăliei pentru ciocălul vorbitorului Camerei.

Reprezentantul SUA Scott Perry, R-Pa., și membrii House Freedom Caucus în timpul bătăliei pentru ciocălul vorbitorului Camerei.
(Kevin Dietsch/Getty Images)

Rețeaua State Freedom Caucus a fost lansată la sfârșitul anului 2021, cu sprijinul influentului House Freedom Caucus și al politicienilor precum Mark Meadows. Grupul este format din republicani Roth spune că pledează pentru „un guvern deschis, responsabil și limitat, Constituție și statul de drept și politici care promovează libertatea, siguranța și prosperitatea tuturor americanilor”.

„Facem acest lucru oferind claselor de libertate a statului instrumentele, tacticile, resursele și strategiile care să le ajute să avanseze cu succes soluții de politică guvernamentală limitată pro creștere”, a spus Roth.

CAUCUSUL LIBERTĂȚII DE CASĂ SE MUȚĂ PENTRU A EXTINDERE ALEGEREA LA NIVEL DE STAT, A ÎMPUTĂRIREA CONSERVATORILOR

El a spus că rețeaua le oferă parlamentarilor de stat „capacitatea de a se întâlni între ei și de a discuta cum să oprească legislația proastă și să promoveze o legislație bună”. Rețeaua reușește, spune Roth, „pentru că îi oferim doar un pic de asistență pentru ca David să se înfrunte împotriva lui Goliat”.

El spune că bătălia se desfășoară în statele Carolina de Sud și Dakota de Sud.

Fostul congresman și șef de personal al Casei Albe, Mark Meadows, a contribuit la lansarea State Freedom Caucus Network.

Fostul congresman și șef de personal al Casei Albe, Mark Meadows, a contribuit la lansarea State Freedom Caucus Network.
(AP Photo/Alex Brandon)

Săptămâna trecută, Fox News Digital a raportat că membrii South Dakota Freedom Caucus contestă biroul guvernatorului Kristi Noem, spunând că și-a „depășit” autoritatea constituțională prin sponsorizarea legislației în legislatura statului.

REVOLUȚIA CAUCUSULUI LIBERTĂȚII SE FACE ÎN CAROLINA DE SUD, DUPĂ ce GOP LE CERĂ SĂ SEMNE „Angajamentul în stil sovietic”

Acei membri susțin că biroul lui Noem exploatează o breșă în procesul de elaborare a legii de stat care permite agențiilor să introducă proiecte de lege în legislatură fără un sponsor legislativ, un act despre care unii republicani din stat îl spun că trece prea des limita într-o zonă care ar trebui controlată de către parlamentarii.

Rep. Chip Roy, R-Texas., în timpul cursei de vorbitori ai Camerei.

Rep. Chip Roy, R-Texas., în timpul cursei de vorbitori ai Camerei.
(Anna Moneymaker/Getty Images)

„A urmat o bătălie în Dakota de Sud legislativă, iar tensiunile cresc”, a declarat South Dakota Freedom Caucus într-o declarație săptămâna trecută.

În Carolina de Sud, membrii Freedom Caucus îi acuză pe liderii republicani din statul statului că le-au cerut tuturor republicanilor să semneze „un angajament în stil sovietic” sau riscă îndepărtarea din rândurile GOP.

Roth spune că, pe măsură ce numărul lor crește, la fel va crește și influența lor în politica națională.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Unde au fost odată 1.000 de voci conservatoare blânde, acum există o voce foarte puternică, unificată, conservatoare în fiecare dintre statele în care avem un Caucus pentru Libertate. Și când acea voce devine din ce în ce mai tare și amplifică… cauza libertății, va pune oamenii într-o zonă dificilă”, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *