Procuratura din Brooklyn investighează presupusele falsuri, favoritismul legat de Partidul Democrat

Biroul procurorului districtual din Brooklyn Eric Gonzalez analizează o serie de acuzații, inclusiv documente falsificate legate de alegeri legate de Partidul Democrat local, potrivit unui nou raport.

Biroul local The City a raportat luni că biroul procurorului investighează afirmațiile a cinci persoane care au spus că numele lor au fost incluse în petițiile de eliminare a candidaților pentru funcțiile Partidului Democrat din Brooklyn din votul primar din iunie trecut. În plus, ei analizează o revendicare a unei femei din Brooklyn care spune că a încercat să obțină un loc de muncă ca lucrător electoral, dar i s-a spus că trebuie să ajute la strângerea de semnături pentru petițiile care sprijină directorii de partid.

Biroul procurorului a confirmat anchetele către The City, dar nu a oferit niciun detaliu.

„Toate aceste chestiuni sunt în curs de investigare”, a spus un purtător de cuvânt.

NYPD Își revopsește mașinile de poliție și ADĂUGĂ TEHNICĂ CU CAMERA 360 DE GRADE

NEW YORK, STATELE UNITE - 04/01/2022: Procurorul districtual din Brooklyn, Eric Gonzalez, vorbește în timpul conferinței de presă în biroul procurorului districtual.  (Lev Radin/Pacific Press/LightRocket prin Getty Images)

NEW YORK, STATELE UNITE – 04/01/2022: Procurorul districtual din Brooklyn, Eric Gonzalez, vorbește în timpul conferinței de presă în biroul procurorului districtual. (Lev Radin/Pacific Press/LightRocket prin Getty Images)
(Lev Radin/Pacific Press/LightRocket prin Getty Images)

Fox News Digital a contactat biroul lui DA Gonzalez pentru informații suplimentare, dar nu au răspuns imediat.

Acuzațiile de fals includ una de la rezidentul cartierului Edward Alston McDuffie, care locuiește în cartierul Brownsville din Brooklyn. El a spus pentru The City că numele său a fost inclus în petiții pentru a elimina un candidat din buletinul de vot și pentru a adăuga pe altcineva. El a spus că s-a întâlnit cu anchetatorii luna aceasta.

„M-au întrebat: „Am dat vreodată cuiva drepturi de a-mi folosi semnătura?”, a spus McDuffie. „Am spus: „De ce aș face asta?”

PRIMARUL NYC, ERIC ADAMS, ÎNCĂ ÎNCĂVĂTORAT DE CRIMINĂȚI ÎN ANUL DE POST, ÎN POIDĂ Scăderea crimelor și a împușcăturilor

Anthony Jones, liderul Community 1st Democratic Club din Brownsville, a declarat pentru The City în aprilie anul trecut că de la clubul său vin semnături falsificate, dar nu știa cine este responsabil și nu știa de asta în momentul în care s-a întâmplat.

„Ceea ce știm este că simțim că am fost înființați”, a spus Jones în aprilie.

Cealaltă acuzație pe care procurorii o investighează presupune o reclamație din partea Charlene Davis din Coney Island, care a spus că i s-a spus că trebuie să adune semnături pentru petiții pentru a obține un loc de muncă de lucrător electoral. Ea a refuzat să o facă.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Davis a spus pentru The City că biroul procurorului a întrebat dacă petițiile erau pentru directorii de partid Dionne Brown-Jordan și Michael Silverman. În august, ea a declarat pentru presa că Brown-Jordan a fost cel care a împiedicat-o să obțină munca la sondaj după ce ea a vorbit anterior.

Brown-Jordan nu a fost acuzată de nicio crimă și a negat acuzațiile, deși Consiliul Electoral a confirmat că ea a cerut ca Davis să fie inclusă pe Yoon pe lista lucrătorilor electorali drept „temporar inactiv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *