Propunerea de reparații din San Francisco ar distruge bugetul orașului, avertizează supraveghetorii

O propunere din partea comitetului de reparații din San Francisco, care ar oferi 5 milioane de dolari fiecare rezidenților de culoare de multă vreme, este nerealistă în bugetul actual al orașului, potrivit supraveghetorilor orașului.

Ideea a fost prezentată la începutul acestei luni ca un mijloc de a compensa americanii de culoare pentru relele sclaviei, dar de acum se pare că, chiar dacă oficialii ar fi vrut să facă acest lucru, banii nu sunt acolo.

„Mi-aș dori să avem astfel de bani în fondul general al San Francisco, dar dacă vrem să menținem serviciile care există astăzi, nu avem”, a declarat supervizorul din San Francisco Hillary Ronen pentru San Francisco Chronicle.

Supraveghetorul Joel Engardio a mai spus că „s-ar putea să nu fie fezabil în condițiile constrângerilor bugetare actuale”, chiar dacă el este în favoarea „găsării de modalități îndrăznețe, semnificative și creative de a aborda nedreptatea sclaviei și discriminării sistemice suferite de generații de americani de culoare. ”

LEGISLATORUL CALIFORNIA dorește ca PROPUNEREA DE REPARAȚII SĂ FIE O „PLAN” NAȚIONAL, DINcolo de „COMPENSAȚIA FINANCIARĂ”

Un alt oficial, supervizorul Shamann Walton a declarat ziarului că unii franciscani din San Francisco au sugerat să folosească veniturile aduse de Taxa de afaceri pe canabis a orașului pentru a ajuta la finanțarea despăgubirilor. Acea taxă, care a fost suspendată de ani de zile și a fost recomandată pentru o altă suspendare până în 2025, nu s-ar apropia nici măcar de a o acoperi. San Francisco Standard a raportat că, potrivit biroului bugetar al orașului, taxa ar strânge doar aproximativ 10,25 milioane de dolari anual.

COMITETUL DE REPARAȚII DIN SAN FRAN PROPUNE 5 MILIOANE DE USD PENTRU FIECARE RESIDENT NEGRU DE MULTA VEDERE, IERTARE TOTALĂ A DATORILOR

Un altul, supraveghetorul Dean Preston, nu a exclus reparațiile, dar a spus că orașul va trebui să-și reexamineze prioritățile bugetare. O schimbare pe care a propus-o: scăderea bugetului poliției.

„Putem arunca o privire atentă asupra unora dintre lucrurile care contribuie la disparitățile din oraș, dar pe care le considerăm de neatins în administrația orașului”, a sugerat Preston. „Cu siguranță, asta ar putea însemna scăderea bugetului poliției și utilizarea banilor pentru a finanța unele dintre recomandările comitetului”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pe lângă plățile de 5 milioane de dolari, propunerea a cerut și iertarea datoriilor. Pentru a fi eligibil pentru programul propus, un solicitant trebuie să aibă 18 ani și să se fi identificat drept negru sau afro-american pe documente publice de cel puțin 10 ani.

De asemenea, trebuie să dovedească cel puțin două dintre cele opt criterii suplimentare, alegând dintr-o listă care include „Născut în San Francisco între 1940 și 1996 și are dovada rezidenței în San Francisco de cel puțin 13 ani” și/sau „Personal, sau descendentul direct al cuiva, încarcerat de războiul eșuat împotriva drogurilor”.

Jessica Chasmar de la Fox News a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *