Super Bowl 2023: Ce trebuie să știți despre joc

Super Bowl LVII este setat.

Ultimul meci al sezonului 2022-2023 se va disputa între Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs, după ce ambele echipe și-au câștigat jocurile de titlu de conferință pe 29 ianuarie.

Eagles i-au învins pe San Francisco 49ers într-o lovitura de 31-7. 49ers l-au pierdut pe Brock Purdy devreme, iar touchdown-urile de la Jalen Hurts, Miles Sanders și Boston Scott i-au împins pe Eagles pe lângă una dintre cele mai bune apărări din fotbal. San Francisco nu a început niciodată cu adevărat după accidentarea lui Purdy.

Chiefs i-au devansat pe Cincinnati Bengals cu 23-20. Patrick Mahomes a fost grozav chiar și cu o entorsă înaltă la gleznă. Galopul său de la sfârșitul jocului, care a atras un penalty, a ajutat la stabilirea golului de teren câștigător al lui Harrison Butker. Kansas City a reușit să facă suficient pentru a-l ține la distanță pe Joe Burrow.

Meciul va include cele mai bune două echipe din ligă. Ambele echipe au câștigat renunțuri în primul tur. Cu toate acestea, acum vor începe adevăratele provocări.

Cum se va vindeca glezna lui Mahomes înainte de meci? Va reuși linia ofensivă a șefilor să țină pasă? Va reuși Hurts să-și reproducă performanța în cel mai mare joc al carierei sale?

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Toate aceste întrebări vor primi răspuns în mai puțin de două săptămâni.

Când este Super Bowl?

Fundașul Kansas City Chiefs Patrick Mahomes, numărul 15, conduce acțiunea în timpul Super Bowl LIV împotriva San Francisco 49ers pe 2 februarie 2020, la Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida.

Fundașul Kansas City Chiefs Patrick Mahomes, numărul 15, conduce acțiunea în timpul Super Bowl LIV împotriva San Francisco 49ers pe 2 februarie 2020, la Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida.
(Tammy Ljungblad/Kansas City Star/Tribune News Service prin Getty Images)

Super Bowl LVII are loc duminică, 12 februarie 2022. Kickoff-ul va avea loc probabil la 6:30 pm ET. Fanii se pot conecta la joc pe FOX.

Unde este?

Vedere generală a State Farm Stadium pe 28 ianuarie 2023 din Glendale, Arizona.  Stadionul State Farm va găzdui NFL Super Bowl LVII pe 12 februarie.

Vedere generală a State Farm Stadium pe 28 ianuarie 2023 din Glendale, Arizona. Stadionul State Farm va găzdui NFL Super Bowl LVII pe 12 februarie.
(Christian Petersen/Getty Images)

Echipele din Super Bowl LVII vor concura pentru Trofeul Vince Lombardi la State Farm Stadium din Glendale, Arizona – casa Arizona Cardinals. Va fi a treia oară când stadionul a găzduit Big Game. Ei au găzduit Super Bowl XLII și Super Bowl XLIX când era cunoscut ca Stadionul Universității din Phoenix.

Cine va cânta imnul național?

Chris Stapleton cântă la cea de-a 50-a ediție anuală a CMA Awards în Nashville, Tennessee, pe 2 noiembrie 2016.

Chris Stapleton cântă la cea de-a 50-a ediție anuală a CMA Awards în Nashville, Tennessee, pe 2 noiembrie 2016.
(Charles Sykes/Invision/AP, fișier)

Chris Stapleton va cânta imnul național înainte de meci.

Vedeta muzicii country va face parte dintr-un program înainte de meci care include legenda R&B Babyface interpretând „America the Beautiful” și actrița câștigătoare a unui Emmy „Abbott Elementary”, Sheryl Lee Ralph, cântând „Lift Every Voice and Sing”.

Stapleton, în vârstă de 44 de ani, a câștigat opt ​​premii Grammy, 15 premii CMA – inclusiv vocalistul masculin al anului în 2021 – și 10 premii ACM în cariera sa și este cunoscut pentru cântece precum „Tennessee Whisky” și „You Should Probably Leave”. “

Cine cântă la pauză?

Rihanna este cap de afiș al show-ului de pauză Super Bowl din februarie, potrivit NFL.

Rihanna este cap de afiș al show-ului de pauză Super Bowl din februarie, potrivit NFL.
(Kevin Mazur/Getty Images)

Rihanna va cânta la pauză de la Super Bowl. În septembrie, fondatorul Savage X Fenty a anunțat foarte subtil că va fi capul de afiș al spectacolului de pauză, postând o fotografie cu mâna ei ținând o minge de fotbal.

Super Bowl LVII va fi sponsorizat de Apple Music după un deceniu cu Pepsi. În plus, Roc Nation de la Jay-Z se întoarce pentru al treilea an pentru a ajuta la producerea spectaculosului de pauză.

„Rihanna este un talent generațional, o femeie cu începuturi umile care a depășit așteptările la fiecare pas. O persoană născută pe mica insulă Barbados, care a devenit unul dintre cei mai proeminenți artiști vreodată. Self-made în afaceri și divertisment,” Shawn „ Jay-Z”, a spus Carter într-un comunicat de la NFL la acea vreme.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Căpitani de onoare pentru Super Bowl

Fundașul defensiv al Arizona Cardinals, Pat Tillman, zâmbește în timpul meciului.

Fundașul defensiv al Arizona Cardinals, Pat Tillman, zâmbește în timpul meciului.
(Gene Lower/Getty Images)

Patru cercetători ai Fundației Pat Tillman vor servi ca căpitani de onoare pentru joc, Fabersha Flynt, soțul militar și Ed.D. candidatul, Robert Ham, un veteran al Armatei SUA și realizator de film, Dr. Hyejung Park, un rezervist al Armatei SUA și psiholog de dezvoltare și Dave Praksh, un veteran al Forțelor Aeriene ale SUA și medic tehnolog, vor participa la ceremonia de aruncare a monedelor pe teren.

Savanții sunt menționați să reprezinte moștenirea serviciului lăsat de Tillman în urmă. Tillman, un fost membru al Arizona Cardinals, s-a alăturat armatei SUA după atacurile teroriste din 11 septembrie. A fost ucis într-un foc prieten în timp ce slujea în Afganistan în 2004.

Tracy Wright de la Fox News a contribuit la acest raport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *