Tigrul din Africa de Sud în libertate capturat cu succes

Oficialii din Africa de Sud pentru protecția animalelor au sedat și capturat cu succes luni un tigru care a fost văzut cutreierând o zonă rezidențială din estul capitalei Johannesburg.

Gărzile care monitorizează camerele de securitate dintr-o clădire de birouri din suburbia Edenvale din Johannesburg spun că au văzut pisica mare luni devreme și au participat la capturarea acesteia, în timpul căreia oficialii au folosit săgeți care conțineau sedative.

Locuitorii au fost avertizați să rămână în alertă și să-și țină toate animalele în interior.

Este al doilea incident al unui tigru în libertate în Africa de Sud în tot atâtea săptămâni.

SURPRISE DE CAMERA: MOMENTE VIRALE DE ANIMALE DIN 2022

Un tigru care era în libertate în Africa de Sud a fost capturat cu succes într-o zonă rezidențială.  Acesta este al doilea incident în care un tigru s-a eliberat în multe săptămâni.

Un tigru care era în libertate în Africa de Sud a fost capturat cu succes într-o zonă rezidențială. Acesta este al doilea incident în care un tigru s-a eliberat în multe săptămâni.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Nu se știe de unde a venit cel mai recent tigru sau când, dar autoritățile cred că este un animal de companie scăpat.

În urmă cu două săptămâni, un alt tigru evadat a fost eutanasiat după ce a stat în libertate timp de aproximativ patru zile în Walkerville, la sud de Johannesburg.

Moartea lui Sheba, tigrul Walkerville, a declanșat apeluri din partea grupurilor pentru protecția animalelor pentru ca guvernul să interzică cetățenilor să li se permită să păstreze animale sălbatice ca animale de companie.

Un bărbat care a fost atacat de tigru a supraviețuit rănilor sale, în timp ce doi câini au fost uciși.

„Păstrarea animalelor sălbatice în captivitate expune, fără îndoială, și oamenii la riscul unui atac. Datorită legislației de bază și fără inspecții de către autorități, a devenit mult prea ușor pentru profani să dețină și să crească animale sălbatice periculoase și exotice”, a declarat Societatea pentru Prevenirea cruzimii față de animale a spus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *