Trent Williams de la 49ers a fost expulzat după ce l-a trântit pe jucătorul Eagles în încăierare, băncile libere ca răspuns

Placul stânga All-Pro de la San Francisco 49ers, Trent Williams, și-a pierdut calmul în timpul unei încălcări în timpul meciului de campionat NFC de duminică, lovind un jucător de la Philadelphia Eagles, ceea ce a dus la ejectarea lui la sfârșitul celui de-al patrulea trimestru.

Cearta a început când receptorul celor de la 49ers, Deebo Samuel, și siguranța Eagles, K’Von Wallace, și-au avut măștile reciproce în mână după o piesă. Pe măsură ce făceau fălci înainte și înapoi, niciunul nu a lăsat drumul, ceea ce a făcut ca mai mulți jucători de fiecare parte să încerce să spargă lucrurile.

Williams s-a săturat de Wallace și l-a prins din spate, aruncându-l la pământ, iar încăierarea aproape s-a transformat în ceva mai rău.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Trent Williams de la San Francisco 49ers pe teren înainte de meciul de playoff NFC Wild Card împotriva Seattle Seahawks de la Levi's Stadium pe 14 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.  49ers i-au învins pe Seahawks cu 41-23.

Trent Williams de la San Francisco 49ers pe teren înainte de meciul de playoff NFC Wild Card împotriva Seattle Seahawks de la Levi’s Stadium pe 14 ianuarie 2023 în Santa Clara, California. 49ers i-au învins pe Seahawks cu 41-23.
(Michael Zagaris/San Francisco 49ers/Getty Images)

Atât pe marginea Eagles, cât și a celor 49ers au fugit pe teren, făcând arbitrii să strige la ei să revină peste sistemul de sunet Lincoln Financial Field.

A fost un joc frustrant pentru San Francisco, deoarece au fost demolați de Philadelphia, 31-7, pentru a nu ajunge din nou la Super Bowl.

BROCK PURDY a lui 49ERS A fost forțat să se întoarcă în campionatul NFC, după ce a plecat cu o accidentare la cot

Cea mai mare parte a frustrarii s-a concentrat în jurul luptelor ofensivei după ce l-a pierdut pe fundașul titular Brock Purdy din cauza unei accidentări la cot. Apoi, înlocuitorul său, suplimentul Josh Johnson, a suferit o comoție și a fost exclus pentru restul jocului.

Acest lucru l-a forțat pe Purdy să se întoarcă în centru, dar din cauza accidentării sale, el nu a putut să facă pase în josul terenului, făcând ofensiva lui 49ers unidimensională.

Trent Williams #71 din San Francisco 49ers pe teren înainte de meciul împotriva Seattle Seahawks de pe Stadionul Levi pe 18 septembrie 2022 în Santa Clara, California.  49ers i-au învins pe Seahawks cu 27-7.

Trent Williams #71 din San Francisco 49ers pe teren înainte de meciul împotriva Seattle Seahawks de pe Stadionul Levi pe 18 septembrie 2022 în Santa Clara, California. 49ers i-au învins pe Seahawks cu 27-7.
(Michael Zagaris/San Francisco 49ers/Getty Images)

Antrenorul principal Kyle Shanahan a făcut tot posibilul pentru a deveni creativ, dar Eagles au adulmecat fiecare șansă avută de a face acest lucru și asta a dus la 49ers să-și trimită rapid apărarea pe teren.

EAGLES TROUNCE 49ERS PENTRU A CÂȘTIGĂ CAMPIONATUL NFC, AVANTA LA SUPER BOWL

Lipsa ofensiunii și a vedea cum jocul era în tendințe au dus la acel moment, iar Williams și-a pierdut calmul.

Eagles se îndreaptă către Super Bowl pentru prima dată de la victoria lor asupra New England Patriots în 2018 pentru a captura primul trofeu Vince Lombardi al francizei.

Trent Williams #71 din San Francisco 49ers pe margine înainte de meciul împotriva Arizona Cardinals de la Levi's Stadium pe 8 ianuarie 2023 în Santa Clara, California.  49ers i-au învins pe Cardinals cu 38-13.

Trent Williams #71 din San Francisco 49ers pe margine înainte de meciul împotriva Arizona Cardinals de la Levi’s Stadium pe 8 ianuarie 2023 în Santa Clara, California. 49ers i-au învins pe Cardinals cu 38-13.
(Michael Zagaris/San Francisco 49ers/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Ei se vor confrunta cu câștigătorul campionatului AFC dintre Kansas City Chiefs și Cincinnati Bengals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *