Unde stau echipa democraților în privința socialismului? GOP le va pune la încercare săptămâna aceasta

Republicanii Camerei săptămâna aceasta vor testa poziția democraților cu privire la socialism prin apelarea unei rezoluții care condamnă „ororile socialismului” și declară că Camera „se opune implementării politicilor socialiste în Statele Unite ale Americii”.

Rezoluția deputatului Maria Salazar, deputată din Florida, și liderului majorității Camerei, Steve Scalise, republican, își propune să consemneze Congresul că socialismul – o teorie economică și politică care solicită introducerea mijloacelor de producție în mâinile unui colectiv public – contravine principiilor fondatoare ale Americii.

Socialiști democrați autodeclarați, cum ar fi reprezentanții Alexandria Ocasio-Cortez, DN.Y., și Rashida Tlaib, D-Mich., sunt probabil să voteze împotrivă, dar nu este clar dacă fiecare democrat își va urma exemplul sau cât de mult o va face. ar putea împărți partidul. Mulți democrați din SUA au susținut socialismul democratic în ceea ce unii spun că este un efort de a face SUA să semene mai mult cu unele țări europene.

Fostul CEO al HOME DEPOT explodează „SOCIALISMUL” PENTRU UCIREA ETICULUI MUNCA A SUA

Reprezentanții Alexandria Ocasio-Cortez și Rashida Tlaib au îmbrățișat socialismul democratic, dar alți democrați în această săptămână vor fi supuși la încercare cu privire la situația socialismului în SUA

Reprezentanții Alexandria Ocasio-Cortez și Rashida Tlaib au îmbrățișat socialismul democratic, dar alți democrați în această săptămână vor fi supuși la încercare cu privire la situația socialismului în SUA
(AP)

Întrebat despre socialismul democratic pe MSNBC în 2020, Ocasio-Cortez a spus: „Nu este vorba despre preluarea guvernamentală, ci despre cât de mult au un cuvânt de spus lucrătorii în afacerea dumneavoastră. Aveți lucrători în consiliu? Lucrătorii se bucură de o cantitate decentă de bogăția pe care o creează?”

Dar rezoluția republicană de săptămâna aceasta spune că istoria arată că orice mișcare către socialism „necesită o concentrare a puterii care s-a prăbușit din nou și din nou în regimuri comuniste, guvernare totalitare și dictaturi brutale”.

Se spune că politicile socialiste au dus la „foamete și crime în masă și la uciderea a peste 100.000.000 de oameni în întreaga lume”, împreună cu unele dintre „cele mai mari crime din istorie” comise de Vladimir Lenin, Joseph Stalin, Mao Zedong, Fidel Castro, Pol Pot. si altii.

„SOCIALISMUL DEMOCRATIC” LUI BERNIE SANDERS ESTE CHIAR SOCIALISM?

Deputatul Maria Salazar va primi un vot asupra rezoluției sale săptămâna aceasta, care denunță ororile socialismului.

Deputatul Maria Salazar va primi un vot asupra rezoluției sale săptămâna aceasta, care denunță ororile socialismului.
(Getty Images)

“[B]„Între 15.000.000 și 55.000.000 de oameni au murit de foame în urma foametei și devastării cauzate de Marele Salt înainte în China”, notează rezoluția.[T]Experimentul socialist din Cambodgia a dus la câmpurile de crimă în care peste un milion de oameni au fost uciși îngrozitor.”

Salazar, ai cărei părinți au fost exilați din Cuba, spune că are cunoștințe directe despre oamenii care fug din acea țară și alții pentru a trăi o viață mai bună în America.

„Cartierul pe care îl reprezint este unul care cunoaște prea bine eșecurile socialismului”, a spus Salazar săptămâna trecută. „Alegătorii mei înțeleg direct consecințele pe care ideologia socialistă le-a adus continentului nostru: mizerie, opresiune și exil. Sunt mândru să introduc o rezoluție care clarifică… socialismul eșuează oriunde a fost încercat și nu o dorim aici. “

NOUA ARMONIE: EXPERIMENTUL SOCIALIST EȘUT AL AMERICII DIN SECOLUL XIX

Liderul majorității Camerei, Steve Scalise, susține rezoluția de denunțare a socialismului, care probabil va fi adoptată în Parlament săptămâna aceasta.

Liderul majorității Camerei, Steve Scalise, susține rezoluția de denunțare a socialismului, care probabil va fi adoptată în Parlament săptămâna aceasta.
(Kevin Dietsch/Getty Images)

Democrații și administrația Biden au fost acuzați din ce în ce mai mult că urmăresc o agendă socialistă în Statele Unite și, ca exemple, criticii au indicat trilioanele de dolari cheltuite sub democrații în ultimii ani, în temeiul unor legi precum Legea de reducere a inflației. Anul trecut, liderul minorității din Senat Mitch McConnell, R-Ky., a numit efortul președintelui Biden de a ierta datoria studențească „socialism al împrumuturilor studențești”.

Rezoluția GOP, care ar putea ajunge în discuție încă de miercuri, susține că SUA s-au „întemeiat pe credința în sfințenia individului, căreia sistemul colectivist al socialismului în toate formele sale i se opune în mod fundamental și în mod necesar. “

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

„Congresul denunță socialismul în toate formele sale și se opune implementării politicilor socialiste în Statele Unite ale Americii”, se spune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *