Virginia Giuffre nu va „tăce” cu privire la acuzațiile de abuz sexual prințului Andrew odată ce ordinul de călușă va fi ridicat: avocat

Un avocat care îi reprezintă pe acuzatorii lui Jeffrey Epstein a spus într-un interviu recent că nu crede că Virginia Giuffre va rămâne tăcută cu privire la acuzațiile sale de abuz sexual împotriva Prințului Andrew.

The Independent a raportat că avocatul american Lisa Bloom, care a luptat ani de zile împotriva averii lui Epstein pentru despăgubiri în numele a opt clienți, a declarat luni pentru Times Radio că nu crede că Giuffre își va păstra tăcerea odată ce ordinul de gag împotriva ei expiră la mijlocul lunii februarie. .

Bloom îl descrie pe Giuffre drept „un avocat extraordinar al femeilor, nu doar victimele lui Jeffrey Epstein, ci și victimele în general”, potrivit raportului. “Nu mă aștept ca ea să tacă. Mă aștept să continue să-și folosească vocea pentru a vorbi. Și sper că va face”, a adăugat Bloom.

The Telegraph a raportat că Giuffre, în vârstă de 39 de ani, a obținut recent un contract de carte cu un editor fără nume. Nu este clar însă dacă cartea ar menționa acuzațiile anterioare împotriva ducelui de York.

VIRGINIA GIUFFRE OBȚINE O OFERTA DE CĂRȚI CU SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE PRINȚUL ANDREW ORDINUL GAG AL ACCORDULUI DE ABUZ SEXUAL DE RIDURARE: RAPORT

David Boies, care reprezintă câteva dintre presupusele victime ale lui Jeffrey Epstein, în centru, sosește cu Annie Farmer, a doua în dreapta, și Virginia Giuffre, presupusele victime ale lui Jeffrey Epstein, a doua stânga, la tribunalul federal din New York, SUA, marți, 27 august, 2019.

David Boies, care reprezintă câteva dintre presupusele victime ale lui Jeffrey Epstein, în centru, sosește cu Annie Farmer, a doua în dreapta, și Virginia Giuffre, presupusele victime ale lui Jeffrey Epstein, a doua stânga, la tribunalul federal din New York, SUA, marți, 27 august, 2019.
(Mark Kauzlarich/Bloomberg prin Getty Images)

Într-un proces civil intentat în 2020, Giuffre l-a acuzat pe Prințul Andrew că a violat-o și a abuzat-o de trei ori în 2001, când avea doar 17 ani. Ducele de York a respins orice faptă greșită când a acceptat, în februarie 2022, o achitare de milioane de lire. lui Giuffre, pe fondul presiunii din partea Palatului Buckingham, că titlurile dăunătoare îi distrageau atenția de la Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a.

În acord a fost inclusă o clauză de gag de un an, care a împiedicat-o pe Giuffre să vorbească din nou despre acuzațiile ei împotriva ducelui de York, a raportat The Telegraph. Acea clauză expiră luna viitoare.

Prințul Andrew a fost deposedat de titlurile sale militare și de patronajul de caritate din cauza consecințelor și i s-a ordonat să nu-și folosească titlul de ASR.

The Telegraph a raportat recent că Ducele de York s-a consultat cu avocații săi după ce Giuffre a renunțat la un proces separat pentru abuz sexual împotriva avocatului american Alan Dershowitz, în noiembrie.

Lisa Bloom, un avocat cunoscut pentru că l-a sfătuit pe Harvey Weinstein și care îl reprezintă pe unul dintre acuzatorii lui Ghislaine Maxwell, văzută la Tribunalul Thurgood Marshall din Statele Unite, unde se ține procesul lui Maxwell pe 29 noiembrie 2021, în New York City.

Lisa Bloom, un avocat cunoscut pentru că l-a sfătuit pe Harvey Weinstein și care îl reprezintă pe unul dintre acuzatorii lui Ghislaine Maxwell, văzută la Tribunalul Thurgood Marshall din Statele Unite, unde se ține procesul lui Maxwell pe 29 noiembrie 2021, în New York City.
(David Dee Delgado/Getty Images)

În ceea ce Prințul Andrew a considerat o „dezvoltare extraordinară”, Giuffre a recunoscut în documentele instanței că „s-ar putea să fi făcut o greșeală” susținând că Dershowitz a abuzat-o când era adolescentă.

Potențiala forță de mai multe milioane de lire sterline pentru ca Giuffre să-și retragă acuzațiile împotriva Ducelui de York – și eventual să-și ceară scuze în instanță – ar putea deschide calea prințului Andrew să revină la îndatoririle regale.

O fotografie din 2001 care a fost inclusă în dosarele instanței îl arată pe prințul Andrew cu brațul în jurul taliei Virginia Giuffre, în vârstă de 17 ani, care spune că Jeffrey Epstein a plătit-o să facă sex cu prințul.  Andrew a negat acuzațiile.  Pe fundal este iubita lui Epstein, Ghislaine Maxwell.

O fotografie din 2001 care a fost inclusă în dosarele instanței îl arată pe prințul Andrew cu brațul în jurul taliei Virginia Giuffre, în vârstă de 17 ani, care spune că Jeffrey Epstein a plătit-o să facă sex cu prințul. Andrew a negat acuzațiile. Pe fundal este iubita lui Epstein, Ghislaine Maxwell.
(Curtea de Apel al doilea circuit din SUA)

The Independent a raportat că surse apropiate prințului Andrew spun că acesta „devine un reclus”, consultându-și doar avocații și ferindu-și prietenii pentru că este „disperat” să se răscumpere.

„Nu va fi niciodată reînviat”, a declarat Bloom pentru Times Radio despre posibila bătălie juridică reînnoită. „Nu se va mai întoarce niciodată din cauza deciziei pe care a luat-o ca om matur de a soluționa cazul”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Bloom a afirmat că cazul prințului Andrew este „încheiat”, deoarece a fost de acord cu acordul de mai multe milioane de lire, în ciuda faptului că este reprezentat de „avocați de înaltă competență”.

Între timp, Ghislaine Maxwell, care ispășește o pedeapsă de 20 de ani într-o închisoare federală din Florida pentru rolul său într-un plan de exploatare și abuz sexual de mai multe fete minore cu Epstein în decursul unui deceniu, a declarat în primul ei interviu post-condamnare de la în spatele gratiilor la începutul acestei luni că nu are „nu-și aminti” despre prezentarea prințului Andrew și a lui Giuffre.

Ea a repetat, de asemenea, speculațiile conform cărora fotografia notorie din 2001 a lui Maxwell, Ducele de York și a unui tânăr de 17 ani Giuffre în casa lui Maxwell din Londra ar putea fi un „fals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *