Brendan Steele abandonează la LIV Golf săptămâni după ce nu și-a arătat interesul să se alăture turneului susținut de Arabia Saudită

În urmă cu doar câteva săptămâni, jucătorul de golf Brendan Steele a spus că nu este interesat să se alăture LIV Golf. Acum, rapoartele spun că se va alătura turneului susținut de Arabia Saudită.

Înainte de evenimentul The American Express PGA Tour, Steele a vorbit într-o conferință telefonică, unde a spus că aderarea la LIV Golf nu este „ceva care mă interesează”.

Bărbatul de 39 de ani a adăugat, prin intermediul Palm Springs Desert Sun: „Nu am fost abordat. Cred că modul în care a funcționat în cea mai mare parte este că băieții au mers și i-au căutat și le-au spus că sunt interesați… Nu a fost cu adevărat o problemă pentru mine. Dar nu o iau împotriva băieților pentru că au făcut-o.”

Steele chiar a mers până la a spune „nu vă așteptați să vă întoarceți și să jucați în turneul nostru”.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Brendan Steele din Statele Unite își joacă lovitura din al doilea tee în timpul rundei finale a Farmers Insurance Open pe cursul de sud al terenului de golf Torrey Pines, pe 28 ianuarie 2023, în La Jolla, California.

Brendan Steele din Statele Unite își joacă lovitura din al doilea tee în timpul rundei finale a Farmers Insurance Open pe cursul de sud al terenului de golf Torrey Pines, pe 28 ianuarie 2023, în La Jolla, California. (Orlando Ramirez/Getty Images)

Steele chiar a mers până la a spune „nu vă așteptați să vă întoarceți și să jucați în turneul nostru”.

Dar, 10 săptămâni mai târziu, Steele se îndreaptă acum la LIV Golf înainte de începerea noului sezon, conform ESPN. Lui i se alătură și Thomas Pieters și Danny Lee.

TIGER WOODS DEZVLEAZĂ CÂND VA JUCA URMĂTORUL DUPĂ TERMINAT INVITATIONAL GENESIS

Primul lor even are loc în Mexic în perioada 24-26 februarie.

Situația lui Steele este doar o altă reamintire a cât de sălbatic a fost golful profesional în ultimul an. LIV Golf a creat o luptă de putere cu PGA Tour, ceva ce nu a mai fost văzut până acum în niciun sport.

Chiar și Steele este conștient de faptul că golful profesionist „a împărțit turul și a împărțit pe unii dintre cei mai buni jucători din lume”. Dustin Johnson, Brooks Koepka și Phil Mickelson sunt în turneul LIV, iar asta a creat o dinamică interesantă, având în vedere că sunt unii dintre cei mai buni din lume, dar decizia lor îi frământă pe tipi precum Scottie Scheffler și Rory McIlroy.

Brendan Steele din Statele Unite reacționează după un putt pe cel de-al 18-lea green al terenului de sud în timpul celei de-a doua runde a Farmers Insurance Open de pe terenul de golf Torrey Pines, pe 26 ianuarie 2023, în La Jolla, California.

Brendan Steele din Statele Unite reacționează după un putt pe cel de-al 18-lea green al terenului de sud în timpul celei de-a doua runde a Farmers Insurance Open de pe terenul de golf Torrey Pines, pe 26 ianuarie 2023, în La Jolla, California. (Orlando Ramirez/Getty Images)

Cu toate acestea, jucători precum Johnson, care a dezertat, vor avea voie să joace la majore anul acesta, după ce inițial nu au putut participa. Va fi cu siguranță un subiect de conversație când The Masters va începe la Augusta în aprilie.

La fel ca mulți care au sărit la LIV Golf, Steele pare să fi înțeles beneficiile financiare ale banilor garantați.

SOȚIA LUI DUSTIN JOHNSON, PAULINA GRETZKY, DEZVLEAZĂ DE CE SOȚUL A DEFECTAT LA LIV GOLF

„Jucăm un sport în care este foarte volubil și nu ai niciun contract pentru a semna cu Dodgers pentru cinci ani și dacă ești rănit, ești plătit”, a spus Steele, potrivit Desert Sun. „Nu avem nimic din astea. Așa că pentru a avea un pic de siguranță când mergi acolo, cred că poți să înțelegi narațiunea pentru fiecare tip care a mers”.

Poate că securitatea a fost motivul pentru care Steele a decis să ia această mare decizie.

Brendan Steele din Statele Unite își joacă lovitura din al 14-lea tee al terenului de sud în timpul celei de-a treia runde a Farmers Insurance Open la terenul de golf Torrey Pines, pe 27 ianuarie 2023, în La Jolla, California.

Brendan Steele din Statele Unite își joacă lovitura din al 14-lea tee al terenului de sud în timpul celei de-a treia runde a Farmers Insurance Open la terenul de golf Torrey Pines, pe 27 ianuarie 2023, în La Jolla, California. (Orlando Ramirez/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Steele a participat la PGA Tour din 2011, câștigând trei turnee în această perioadă.

În acest sezon, el a însumat trei clasamente în Top 25, dar nu a terminat mai sus de 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *