DeSantis începe un turneu pro-poliție în orașele conduse de democrați, în timp ce zvonurile de la Casa Albă se învârte

EXCLUSIV: Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, urmează să înceapă un turneu pro-poliție care începe în New York pentru a discuta cu agenții de aplicare a legii din orașele conduse de albaștri care se simt nesprijiniți.

DeSantis va începe turneul luni dimineață, vorbind cu ofițeri de poliție și oficiali ai sindicatelor de aplicare a legii la un restaurant din cartierul roșu din Staten Island. Guvernatorul se va îndrepta apoi către Fort Washington, o suburbie din Philadelphia, și Elmhurst, Illinois, lângă Chicago, unde se va întâlni cu șerifi, șefi de poliție și alți oficiali locali de aplicare a legii, a declarat echipa sa politică pentru Fox News Digital.

Paul DiGiacomo, președintele Asociației de dotare a detectivilor din New York City, va fi prezent la evenimentul de luni. El a declarat pentru Fox News Digital că legea de reformă a cauțiunii din New York, care a pus capăt cerințelor privind cauțiunea în numerar pentru multe acuzații penale, a pus în pericol forțele de ordine.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește în timpul unei conferințe de presă care propune o legislație împotriva criminalității la Police Benevolent Association din Miami, pe 26 ianuarie 2023.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, vorbește în timpul unei conferințe de presă care propune o legislație împotriva criminalității la Police Benevolent Association din Miami, pe 26 ianuarie 2023. (Al Diaz/Miami Herald/Tribune News Service prin Getty Images)

RON DESANTIS TRIMITE DOUA AVIONE DE IMIGRANTI ILEGALI LA VIA MARTHA’S

„Este un miting al forțelor de ordine pentru a trimite un mesaj înapoi unora dintre aleșii noștri că legile pe care le-au promulgat în statul New York nu funcționează – în special legile privind reforma cauțiunii – și îi pun pe membrii mei, detectivii și polițiștii. pericol, precum și publicul”, a spus el. „S-a mers prea mult spre stânga în ultimii doi ani”.

Se așteaptă că DeSantis își va promova eforturile de a sprijini forțele de ordine și de a reduce criminalitatea în Florida, unde a propus recent o legislație pentru a întări legile privind cauțiunea, a înăspri pedepsele pentru criminalii sexuali și alte măsuri împotriva criminalității.

Guvernatorul Ron DeSantis a semnat HB 7, cunoscut sub numele de proiectul de lege Stop Woke, în Hialeah Gardens, Florida, pe 22 aprilie 2022.

Guvernatorul Ron DeSantis a semnat HB 7, cunoscut sub numele de proiectul de lege Stop Woke, în Hialeah Gardens, Florida, pe 22 aprilie 2022. (Daniel A. Varela/Miami Herald/Tribune News Service prin Getty Images)

Potrivit biroului guvernatorului, DeSantis a implementat anul trecut cel mai mare pachet de recrutare pentru ofițerii de aplicare a legii din istoria statului, acordând bonusuri la semnare de 5.000 USD ofițerilor care doresc să se mute în Florida din statele albastre.

Știrile despre viitoarea călătorie a lui DeSantis la Chicago au provocat o reacție săptămâna trecută, determinând guvernatorul democrat din Illinois, JB Pritzker, să-l condamne pe guvernatorul Floridei drept „homofob”.

„Ei bine, el nu reprezintă valorile oamenilor din Illinois”, a spus Pritzker pentru WGN 9. „De fapt, el este antiteza. A demonstrat că este homofob, că are tendințe de a promova rasismul”.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

DeSantis a fost discutat ca un potențial candidat GOP pentru a candida la președinție în 2024, deși nu a făcut niciun anunț oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *