Drona chineză înfiorătoare înoată sub apă și zboară prin aer

O nouă dronă chineză atrage atenția, deoarece arată ca ceva direct dintr-un film de acțiune de la Hollywood. Deși capacitățile sale arată destul de grozav, în mâini greșite, acest dispozitiv ar putea fi trimis în unele misiuni nenorocite.

DATE CLIC PENTRU A PRIMI BULETINUL INFORMATIV CYBERGUY LUI KURT CU SFATURI RAPIDE, RECENZII TEHNOLOGICE, ALERTE DE SECURITATE SI INSTRUCTIUNI SIMPLE PENTRU A VA FACE MAI INTELIGENT

O dronă neagră capabilă să manevreze sub apă.  TJ-Flying Fish a fost dezvoltat în China.

O dronă neagră capabilă să manevreze sub apă. TJ-Flying Fish a fost dezvoltat în China. (CyberGuy.com; Credit: Ben Chen)

CALITATE LEGITĂ DE OBSERVAȚI SUPPORT TEHNIC VIRTUAL GRATUIT

Ce face drona?

Drona, cunoscută sub numele de TJ-FlyingFish, a fost dezvoltată de o echipă de oameni de știință de la Institutul de Cercetare pentru Sisteme Intelligente Autonome din Shanghai, Universitatea Tongji și Grupul de Cercetare pentru Sisteme fără Pilot de la Universitatea Chineză din Hong Kong.

AȚI AUZIT DE O CASĂ MICĂ? FĂ CUNOAȘTE MICRO RV

Statisticile dronei zburătoare acvatice

Este o dronă amfibie care poate atât înota sub apă, cât și trage în cer și poate acționa ca un quadcopter.

  • 3,6 lire sterline greutate
  • 6 minute timp de plutire
  • 6,5 picioare pe secundă viteza de înot subacvatic
  • Funcționează fără intervenție umană inteligenţă artificială numai
  • Dezvoltat de chinezi

Drona cântărește doar 3,6 kilograme și poate pluti în aer timp de 6 minute. Când este sub apă, poate înota la viteze de 6,5 picioare pe secundă. În plus, drona duală aeriană și subacvatică nu are nevoie de un om pentru a o opera.

Sistemul său de operare este condus complet de inteligență artificială. Cei care controlează sistemul AI pot da dronei o misiune, iar aceasta o va îndeplini în mod autonom, fără a fi nevoie de intervenția umană.

CUM SĂ OPREȘTI GOOGLE DE LA MODUL SĂU ENFIORANT DE A TE UTILIZA PENTRU RECUNOAȘTERE FACIALĂ

La ce bun poate veni de la o dronă zburătoare amfibie?

Dronele pot fi utile din tot felul de motive și, deoarece aceasta poate zbura și înota sub apă, este sigur să presupunem că poate fi folosită pentru niște misiuni grozave.

Unele misiuni pentru tehnologie ar putea include efectuarea de sondaje aeriene și acvatice, teledetecție și operațiuni de căutare și salvare.

Profesorul Ben Chen de la Universitatea Chineză din Hong Kong și colegii săi vor prezenta o lucrare despre cercetarea lor asupra dronei la Conferința Internațională IEEE 2023 despre Robotică și Automatizare de la Londra în luna mai.

Așadar, până când se va întâmpla asta, vom urmări pentru a vedea pentru ce fel de altă activitate poate fi folosit TJ-FlyingFish.

Iată dovada că UNELE COMPANII AERIENE NU SUNT FANDATOARELE AIRTAG TRACKERS

TJ-FlyingFish este o dronă care a fost proiectată să funcționeze atât sub apă, cât și să zboare.  Tehnologia a fost dezvoltată de Institutul de Cercetare din Shanghai pentru Sisteme Autonome Inteligente din China, Universitatea Tongji și Grupul de Cercetare pentru Sisteme fără echipaj de la Universitatea Chineză din Hong Kong.

TJ-FlyingFish este o dronă care a fost proiectată să funcționeze atât sub apă, cât și să zboare. Tehnologia a fost dezvoltată de Institutul de Cercetare din Shanghai pentru Sisteme Autonome Inteligente din China, Universitatea Tongji și Grupul de Cercetare pentru Sisteme fără echipaj de la Universitatea Chineză din Hong Kong.

Credit: Ben Chen

Ce părere aveți despre această dronă dezvoltată în China? Vrem să vă auzim gândurile.

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Pentru mai multe dintre sfaturile mele, abonați-vă la buletinul meu gratuit CyberGuy Report făcând clic pe linkul „Buletin informativ gratuit” din partea de sus a site-ului meu.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Toate drepturile rezervate. Articolele și conținutul CyberGuy.com pot conține link-uri afiliate care câștigă un comision atunci când se fac achiziții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *