Jayson Tatum face istorie în NBA All-Star Game, când Team Giannis o învinge pe Team LeBron

LeBron James a suferit prima sa înfrângere în calitate de căpitan la NBA All-Star Game, când echipa Giannis, condusă de superstarul Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo, a câștigat cu 184-175 la Salt Lake City.

Antetokounmpo nu a contribuit prea mult, dar asta era de așteptat, deoarece a luat vârful de deschidere la cerc pentru primul coș al jocului și apoi a verificat. A avut de-a face cu o accidentare la încheietura mâinii.

Dar James nu a fost disponibil pentru o mare parte din acest joc, deoarece a suferit o accidentare la mână. James s-a îndreptat către omul cel mare al lui Toronto Raptors, Pascal Siakam, și i-a prins mâna pe margine.

Cu cei doi afară, cineva trebuia să facă un pas și să fie vedeta nopții, iar Jayson Tatum de la Boston Celtics era acel om.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

Jayson Tatum, numărul 0 de la Boston Celtics, reacționează în timpul celui de-al treilea trimestru din NBA All Star Game 2023 dintre echipa Giannis și echipa LeBron la Vivint Arena pe 19 februarie 2023, în Salt Lake City, Utah.

Jayson Tatum, numărul 0 de la Boston Celtics, reacționează în timpul celui de-al treilea trimestru din NBA All Star Game 2023 dintre echipa Giannis și echipa LeBron la Vivint Arena pe 19 februarie 2023, în Salt Lake City, Utah. (Alex Goodlett/Getty Images)

Tatum a câștigat premiul All-Star Game MVP după ce a renunțat la un impresionant 55 de puncte pentru a ajuta echipa Giannis să-și asigure victoria.

LEBRON JAMES PĂRĂSCĂ JOCUL NBA ALL-STAR CU RĂNIRE LA MÂNĂ

Tatum’s 55, venit pe 22 din 31 de pe teren, inclusiv 10 din 18 din trei, a doborât recordul All-Star Game pentru punctele marcate. Anthony Davis a stabilit recordul cu 52 în 2017 în timp ce juca pentru New Orleans Pelicans.

Și iată o altă statistică distractivă: Tatum este primul jucător din istoria NBA care a marcat mai mult de 50 de puncte într-un meci din sezonul regulat, un joc de playoff și NBA All-Star Game.

LeBron James numărul 6 de la Los Angeles Lakers reacționează în primul trimestru al Jocului NBA All Star 2023 dintre echipa Giannis și echipa LeBron la Vivint Arena pe 19 februarie 2023, în Salt Lake City, Utah.

LeBron James numărul 6 de la Los Angeles Lakers reacționează în primul trimestru al Jocului NBA All Star 2023 dintre echipa Giannis și echipa LeBron la Vivint Arena pe 19 februarie 2023, în Salt Lake City, Utah. (Tim Nwachukwu/Getty Images)

Donovan Mitchell de la Cleveland Cavaliers a fost, de asemenea, un membru cheie al echipei Giannis, înregistrând 40 de puncte în 15 din 25 de pe teren, cu 10 pase decisive și patru recuperări. Damian Lillard de la Portland Trail Blazers a doborât și opt triple în joc, inclusiv coșul final pentru a-i oferi echipei Giannis victoria. A terminat cu 26 de puncte.

Pentru echipa LeBron, James a avut 13 puncte înainte de a nu juca toată a doua repriză. Cel mai mare marcator pentru grupa sa a fost o rezervă, deoarece Jaylen Brown, coechipierul lui Tatum cu Celtics, a căzut cu 35 în 16 din 27 de pe teren.

ANTHONY EDWARDS, DE LA TIMBERWOLVES, ÎMPUSĂ LA JUCĂTORII NBA CARE SE ODIHAZĂ ÎN SEZONUL OBLIGAT: „JUST PLAY, MAN”

Joel Embiid de la Philadelphia 76ers și Kyrie Irving de la Dallas Mavericks au terminat ambii cu 32 de puncte.

Apărătorul Indiana Pacers, Tyrese Haliburton, jucând în primul său All-Star Game, a mers cu 4 din 6 de la trei pentru a termina cu 18 puncte în noaptea.

Jayson Tatum, numărul 0 al celor de la Boston Celtics, trage în timpul celui de-al treilea trimestru din NBA All Star Game 2023 dintre echipa Giannis și echipa LeBron la Vivint Arena pe 19 februarie 2023, în Salt Lake City, Utah.

Jayson Tatum, numărul 0 al celor de la Boston Celtics, trage în timpul celui de-al treilea trimestru din NBA All Star Game 2023 dintre echipa Giannis și echipa LeBron la Vivint Arena pe 19 februarie 2023, în Salt Lake City, Utah. (Tim Nwachukwu/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

O surpriză a fost starul Mavericks Luka Doncic, actualul golgheter al NBA la 33,3 puncte, terminând cu doar patru puncte pentru echipa LeBron.

Sezonul regulat va începe joi seara a doua jumătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *