Jucătorul de ligi minore White Sox avertizează oamenii „homofobi” într-o postare anunțând că este gay

Anderson Comas, jucătorul ligii minore Chicago White Sox, a apelat la rețelele de socializare pentru a anunța că este homosexual.

„Disclaimer: dacă ești homofob, această postare poate să nu fie pentru tine sau poate [sic] da, ca să vezi că toți contează [sic] și toți suntem la fel…”, și-a început Comas postarea pe Instagram.

„Acesta poate fi cel mai personal lucru pe care l-am împărtășit vreodată și este că sunt mândră și fericită parte din LGTBQ+ [sic] comunitate. De asemenea, sunt un om cu un suflet grozav, sunt respectuos, sunt un iubit, îmi iubesc familia și prietenii și asta este ceea ce contează cu adevărat, îmi place mult munca mea, să fiu un jucător profesionist de baseball este cel mai bun lucru asta mi s-a întâmplat, așa că vreau doar să spun ceva acelor oameni care spun că homosexualii nu pot fi cineva în viața asta, ei bine, uită-te la mine, sunt gay și sunt un atlet profesionist, așa că asta nu s-a oprit. [sic] pentru a-mi face visele să devină realitate, fac asta pentru că vreau să fiu o inspirație pentru cei ca mine acolo care se potrivesc pentru visele lor, te rog nu asculta acele prostii pe care le spun oamenii despre noi, luptă pentru visele tale, crede în tine și mergi pentru asta.”

CLICK AICI PENTRU MAI MULTĂ ACOPERIRE SPORTIVĂ PE FOXNEWS.COM

O vedere generală a pungii de mingi Chicago White Sox pe teren înainte de meciul împotriva Texas Rangers la Globe Life Field pe 6 august 2022 în Arlington, Texas.

O vedere generală a pungii de mingi Chicago White Sox pe teren înainte de meciul împotriva Texas Rangers la Globe Life Field pe 6 august 2022 în Arlington, Texas. (Tim Heitman/Getty Images)

Billy Bean, care nu trebuie confundat cu directorul general al atletismului Oakland, Billy Beane, și Glenn Burke au fost singurii jucători de baseball din ligi majore sau minore care s-au declarat gay vreodată. Ambii au făcut-o după ce s-au retras din joc.

Asta face din Comas singurul jucător activ de baseball care este gay public.

CARL NASSIB, al lui RAIDERS, DESPĂTRĂ ÎN CĂRĂ GAY: „NU ȘTIAM DACA MI VA RUINA CARIERA”

Coma iese public acum, dar Chicago a aflat anul trecut despre orientarea lui sexuală.

O vedere generală a unei mingi de baseball MLB înainte de meciul dintre Seattle Mariners și Chicago White Sox de la T-Mobile Park pe 6 septembrie 2022 în Seattle.  Seattle Mariners au câștigat cu 3-0.

O vedere generală a unei mingi de baseball MLB înainte de meciul dintre Seattle Mariners și Chicago White Sox de la T-Mobile Park pe 6 septembrie 2022 în Seattle. Seattle Mariners au câștigat cu 3-0. (Alika Jenner/Getty Images)

„Anderson ne-a împărtășit pentru prima dată veștile anul trecut”, a spus directorul general asistent al White Sox, Chris Getz, prin intermediul The Athletic. „Și am fost foarte mulțumit că s-a simțit confortabil să împărtășească cu noi în dezvoltarea jucătorilor. De asemenea, am fost fericit de reacția din întreaga organizație, care, așa cum v-ați aștepta, a fost să susțin, să ajute și să felicite un coechipier. Cu postarea sa de astăzi pe social media, toți suntem atât de mândri de Anderson și că se simte confortabil să împărtășească o parte personală atât de importantă din viața lui atât de deschis.”

MANAGERUL BLUE JAYS, JOHN SCHNEIDER, SALVĂ O FEMEIE SĂ SE SUFĂGĂ LA PRÂNZ, DIN RESTAURANT I-I DĂ BERE GRATUITĂ

Comas, un jucător de teren în vârstă de 23 de ani din Santo Domingo, Republica Dominicană, a ajuns la fel de sus ca mingea Single-A de când a fost semnat în 2017.

În 21 de meciuri de anul trecut între debutanții Arizona Complex League și Single-A Kannapolis Cannon Ballers, Comas a avut o linie de .169/.192/.394 cu patru homers, patru duble și nouă RBI.

Casca lui Jose Abreu, #79 din Chicago White Sox, împotriva Milwaukee Brewers la American Family Field pe 25 iulie 2021 în Milwaukee.  White Sox i-a învins pe Brewers cu 3-1.

Casca lui Jose Abreu, #79 din Chicago White Sox, împotriva Milwaukee Brewers la American Family Field pe 25 iulie 2021 în Milwaukee. White Sox i-a învins pe Brewers cu 3-1. (John Fisher/Getty Images)

CLICK AICI PENTRU A OBȚINE APLICAȚIA FOX NEWS

Comas s-a descurcat mai bine în Arizona Complex League, deoarece a mers cu 10 de 29 cu homere, dublu și RBI, toate venind acolo în opt jocuri. Odată ce a ajuns la Single-A, a mers doar 2 pentru 42 în 13 jocuri pentru Kannapolis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *